Zoeken naar marina wally optredens

   
 
 
 
marina wally optredens
 
Dit" optreden is voor jou, pa" Zelzate Regio HLN.
We" wilden een feestje geven en wie kan je dan beter boeken dan Marina Wally, lacht Peter Spaerkeer, inwoner van De Katte en stamgast bij Den Bere. Speciaal" voor De Katte heeft ze zelfs een beetje van haar prijs gedaan" Om 21.30 uur was het eindelijk zover: de langverwachte comeback van Marina Wally.
Agenda.
Zaterdag 8 December. SAMMY MOORE LIVE IN CONCERT MET VOORSTELLING VAN 2E ALBUM. Sportoase DE TOREN. Zaterdag 15 December. KERSTSHOW LISA LEMAN. Zaterdag 22 December. Sint Truidensesteenweg 612. 3300 Hakendover Tienen. Zaterdag 19 Januari. DE LORK HAACHT, DINER MET SHOW.
Show image.
Brasserie Ambiance in Zelzate met openingsuren Brasseries.
Wenst u een drink of een feestje te geven tijdens een van onze optredens dit kan. Neem met ons contact op en we regelen dit. Brasserie Ambiance is centraal gelegen op de Grote Markt van Zelzate waar de klant centraal staat! Naast de 130 zitplaatsen binnen is Brasserie Ambiance uitgerust met een gezellig zonnig buitenterras met uitzicht op de markt. Voor de rokers is er een aparte rookruimte voorzien binnen in het cafe, met 45 zitplaatsen. Uitbaatster Cindy biedt voor elk wat wils. Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt, een uitzonderlijk lunch, een hapje of gewoon een drankje? Brasserie Ambiance is dan beslist het juiste adres! Een vlotte bediening en altijd een praatje is dan ook één van de troeven van Cindy. Of wilt u een avondje uitgaan met non-stop ambiance? Elke zaterdagavond vanaf 19u en zondagmiddag vanaf 14u zijn er in De Ambiance liveoptredens met bekende Vlaamse artiesten zoals Bandit, Herbert Vergaeghe, Kurt Krabbe, Bobby PrinsPascal, Montelli, Rene New, Danny Fabry, David Vandijck, Johan Heeren, Rony Verbiest, Antje De Boeck, Marina Wally enz.
Marina Wally op spoed Showbizzsite.
Home Nieuws Showbizz nieuws Marina Wally op spoed. Marina Wally op spoed. Marina Wally op spoed. Peter De Smedt. Dikke pech voor Marina Wally. Het was maandag de eerste verjaardag van het overlijden van Eddy Wally. Voor Marina Wally, zijn de dochter, een pijnlijke dag.
artiestenbureau jan smit boeken marina wally optredens.
frans bauer boeken. marina wally optredens. artiestenbureau jan smit boeken marina wally optredens. Marina Wally verwent Komen Eten-gasten met concert in huis van Eddy Wally. TV Niemand minder dan Marina Wally neemt deze week deel aan Komen Eten op VIER.
Marina Wally Belgische Artiesten.
Karel Van Den Broeck. Terug naar overzicht. Live on tape 1x30min. Marina Wally is de dochter van charmezanger Eddy Wally. Marina stapt in de voetsporen van haar vader en staat regelmatig op het podium! Aanvraag voor een vrijblijvende optie. Artiest: Marina Wally.
Marina Wally verwent Komen Eten-gasten met concert in huis van Eddy Wally TV Showbizz HLN.
Na de uitzending trakteerde Marina Wally haar medekandidaten nog op een optreden en uiteraard moest er een polonaise gedanst worden. Of Marina Wally Komen Eten ook wint, is morgen te zien tijdens de laatste aflevering van Komen Eten op Vier.

Contacteer ons