Meer resultaten voor jan smit boeken kosten

   
 
 
 
jan smit boeken kosten
 
Jan Smit boeken of inhuren Easybookings.
Ook presenteerde hij de afgelopen jaren diverse televisieprogrammas voor de Tros. Al sinds 1999, zet Smit zich naast zijn zangcarrière ook in als ambassadeur van SOS-Kinderdorpen. Jan Smit is een veelzijdig artiest en entertainer in hart en nieren. Boekingsinformatie: tape Nederlandstalig. Jan Smit boeken.
Jan Smit boeken / huren voor een optreden? Twilight Entertainment.
We kunnen u de kosten van Jan Smit aangeven, maar u ook meer vertellen over de verschillende hits die hij de afgelopen 15 jaar scoorde, die hij tijdens uw evenement of festiviteit ten gehore kan komen brengen. Jan Smit boeken?
Zanger Jan Smit boeken bij Lukassen Produkties.
Biografie Jan Smit. Jan Smit boeken. Jan Smit boeken bij Lukassen Produkties neem gerust contact op via info@lukassen.nl of 024-323 27 14. Zonder enige vorm van plankenkoorts betreedt Jan Smit op tienjarige leeftijd het podium om met BZN-zangeres het duet Mama te zingen.
Dit kosten onze artiesten!
Dit kosten onze artiesten! Muziek 29 juli 2016 om 1100.: Zin in een avondje entertainment met zangeres Anouk? Dat kost maar liefst 3.000 euro per minuut. Mocht je dat iets te duur vinden, weekblad Privé heeft een overzicht gemaakt van de bedragen die artiesten vragen voor hun optredens.: Caro Emerald, Jan Smit, Gerard Joling en NickSimon.
Jan Smit boeken bij LB-Entertainment!
In zijn overvolle prijzenkast prijken o.a. de Exportprijs, een Gouden Televizierring, een originele Rembrandt, een TMF Award en een Edison Music Award voor beste zanger van Nederland. Jan Smit begon op 10-jarige leeftijd zijn zangcarrière in de hoogtijdagen van BZN.
Jan Smit boeken huren BekendeArtiesten.nl.
Artiest Jan Smit kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van Nederlandstalige zanger Jan Smit kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl. Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733. 1 x 30 minuten 14.00000, tot 700 personen.
Jan Smit boeken Unieke garanties bij Swinging.nl.
Jan Smit wint op 15 maart 2006 in de Melkweg een Edison Music Award voor beste zanger van Nederland. De single Als de morgen is gekomen belandt op de eerste plaats van de hitparade en het album behaalt na het eerste weekend al dubbel platina.Op 13 november 2006 ontvangt Jan Smit een dubbel platina plaat voor het album Op Weg Naar Geluk en een driedubbel platina plaat voor het album JanSmit.Com.
Jan Smit inhuren of boeken? JB Productions.
Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140. Een optreden van Jan Smit is één groot feest der Herkenning. Als tienjarig jongetje scoorde Jan Smit met Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen zijn eerste nummer één notering in de Nederlandse Hitlijst.
Jan Smit boeken bij Jan Vis.
Echte Vrienden Jan Smit Gerard Joling. Sla Je Armen Om Me Heen. Leef Nu Het Kan. Terug In De Tijd. Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom. Je Naam In De Sterren. Mi Rowsu Tuintje In Mijn Hart Damaru. Als Je Lacht. Stilte In De Storm. Dan Volg Je Haar Benen. Op Weg Naar Geluk. Als De Morgen Is Gekomen. Hoe Kan Ik Van Je Dromen? Boom Boom Bailando. Vrienden Voor Het Leven. Als De Nacht Verdwijnt live. Op Eigen Benen. Puik Idee Ballade. Het Land Van Mijn Dromen. Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen. Pappie, Waar Blijf Je Nou? meer info of direct boeken?
Jan Smit.
Jan Smit Altijd daar. Jan Smit en Gerard Joling Echte vrienden. Jan Smit Hou je dan nog steeds van mij. Jan Smit Leef nu het kan. Jan Smit Zie wel hoe ik thuis kom. Jan Smit Als je lacht. Tweets van @jan_smit.

Contacteer ons