Meer resultaten voor boeken jan smit

   
 
 
 
boeken jan smit
 
Jan Smit boeken huren BekendeArtiesten.nl.
Uiteraard kunt u bij ons de Nederlandstalige artiesten boeken die dagelijks veelvuldig te horen en te zien zijn op radio en televisie: Monique Smit, Roy Donders, Ruth Jacott, Jannes, Jan Smit, Sieneke, Gerard Joling, René Froger, Anita Meyer, René Schuurmans, Mike Peterson, Peter Beense.
Jan Smit inhuren of boeken? JB Productions.
Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140. Een optreden van Jan Smit is één groot feest der Herkenning. Als tienjarig jongetje scoorde Jan Smit met Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen zijn eerste nummer één notering in de Nederlandse Hitlijst.
Zanger Jan Smit boeken bij Lukassen Produkties.
Biografie Jan Smit. Jan Smit boeken. Jan Smit boeken bij Lukassen Produkties neem gerust contact op via info@lukassen.nl of 024-323 27 14. Zonder enige vorm van plankenkoorts betreedt Jan Smit op tienjarige leeftijd het podium om met BZN-zangeres het duet Mama te zingen.
Jan Smit boeken of inhuren Easybookings.
Ook presenteerde hij de afgelopen jaren diverse televisieprogrammas voor de Tros. Al sinds 1999, zet Smit zich naast zijn zangcarrière ook in als ambassadeur van SOS-Kinderdorpen. Jan Smit is een veelzijdig artiest en entertainer in hart en nieren. Boekingsinformatie: tape Nederlandstalig. Jan Smit boeken.
Jan Smit boeken / huren voor een optreden? Twilight Entertainment.
We kunnen u de kosten van Jan Smit aangeven, maar u ook meer vertellen over de verschillende hits die hij de afgelopen 15 jaar scoorde, die hij tijdens uw evenement of festiviteit ten gehore kan komen brengen. Jan Smit boeken?
Jan Smit boeken bij Jan Vis.
Echte Vrienden Jan Smit Gerard Joling. Sla Je Armen Om Me Heen. Leef Nu Het Kan. Terug In De Tijd. Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom. Je Naam In De Sterren. Mi Rowsu Tuintje In Mijn Hart Damaru. Als Je Lacht. Stilte In De Storm. Dan Volg Je Haar Benen. Op Weg Naar Geluk. Als De Morgen Is Gekomen. Hoe Kan Ik Van Je Dromen? Boom Boom Bailando. Vrienden Voor Het Leven. Als De Nacht Verdwijnt live. Op Eigen Benen. Puik Idee Ballade. Het Land Van Mijn Dromen. Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen. Pappie, Waar Blijf Je Nou? meer info of direct boeken?
Jan Smit boek je bij The Booking Company.
Sinds hij doorbrak met Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen voor zn oma staat Jan Smit al zowat 20 jaar! onafgebroken aan de muzikale top in Nederland en Vlaanderen. Uitverkochte concerten in de Lotto en Ethias Arena maar ook in de grote theaterzalen zijn het gevolg van zijn succesvolle cd verkoop en zijn gigantische populariteit. Boek Jan hier nu bij The Booking Company voor uw muziekevenement, trouwfeest, personeelsfeest. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Zanger. Plaats / Locatie. Voornaam Achternaam Achtervoegsel. NU BOEKEN / Details.

Contacteer ons