Resultaten voor belgische artiesten 2015

   
 
 
 
belgische artiesten 2015
 
Lijst van bestverkopende Belgische muziekartiesten Wikipedia.
Onderstaande lijst geeft dus slechts een indruk van de belangrijkste Vlaamse, Waalse en Brusselse artiesten op basis van de geschatte verkoopcijfers. Enkel de Belgische artiesten die minstens een miljoen geluidsdragers albums, singles, dvd's' en downloads verkocht hebben, worden in de lijst opgenomen.
Terugblik op 2015: deze artiesten zijn overleden in 2015.
Geschreven door Oscar van Oorschot op 30 december 2015 om 1100.: Er zijn veel mooie dingen gebeurd dit jaar, maar ook minder mooie. Wij hebben de artiesten die zijn overleden in 2015 op een rij gezet. Bobbi Kristina Brown 1993.
Untitled.
Belgische Muziek: 10 Beste Belgische Artiesten 2016 Toplijster.
Tot zo onze top 10 Beste Belgische Artiesten 2015. Omdat smaken vaak uit elkaar kunnen liggen, en een top 10 veel te kort is om genoeg eer aan te doen aan alle andere Belgische artiesten die deze titel verdienen willen we een Shout-out doen naar degenen die er net naast vielen.
Belgische Zangeressen Hits Muziek en Informatie.
Nieuwe Albums 2016. Nieuwe Albums 2015. Beste Albums Ooit. Albums per Jaar. Eerste CD Ooit. Funk Albums Beste Funk Platen Ooit. Nieuwe Albums 2014. Soul Albums Overzicht van Beste Soulalbums. Bands en Groepen A-Z. The Black Keys. Jazzorkesten Big Bands. Beste Zangers Ooit. Beste Nederlandse Zangers en Zangeressen. Achtergrondzangeres en zanger. Geboortedatum Bekende Zangers. Vrouwen in de Muziek. Hall of Fame. Hits en Nummers. Liedjes over Paarden. Dagen van de Week. Nederlandse Songfestival Liedjes. Oud en Nieuw Liedjes. Datum en Jaar. 1999 Beste Albums. 1989 Beste Albums. Jaren 60 Hits. Landen en Steden. Muzieksteden Steden en Muziek. Zoeken naar: Zoeken. Belgische Zangeressen Hits Muziek en Informatie.
Vlaamse Liedjes Lijst van zangers en zangeressen.
Klik op de eerste letter van de artiest zijn voornaam.: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Ann De Winne. Ann De Winne Garry Hagger. Anton Van Wilderode. Artiesten met een hart.
Lijst van Vlaamse artiesten Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Deze lijst van Vlaamse artiesten is een onvolledig overzicht van Vlaamse soloartiesten van Belgische bodem. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.
15 Belgische artiesten om in 2015 in de gaten te houden muziek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Maar ook in België staan er heel wat artiesten klaar om de deur naar de doorbraak in te beuken. We vroegen onze muziekredactie en andere kenners uit het muzikale landschap naar hun tips voor de Belgische sound of 2015. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail.
Top 19 beste internationaal verkopende Belgische artiesten aller tijden Vincent Smedts.
Zo staan er opvallend veel Belgo-Italianen in, en doen de namen Lara Fabian en Frank Michael misschien niet meteen een belletje rinkelen. Daarom zoeken we uit wie deze artiesten zijn en met welke platen ze de meesten harten veroverden. K3: 6 miljoen verkochte platen en singles. Het trio ontstaat in 1997 met de roodharige Karen Damen, de blonde Kathleen Aerts en de zwartharige Kristel Verbeke. Ze breken door met het nummer Heyah Mama. Later scoren ze nog veel hits in België en Nederland met Omas aan de top, Tele-Romeo, Oya lélé en Kuma he. In 2009 stopt de blonde Kathleen Aerts en wordt ze vervangen door de Nederlandse Josje Huisman. De eerste single met Josje MaMaS é, gaat Platina. In 2015 maakt K3 bekend dat ze ermee ophouden maar dat er een vervanger komt. De nieuwe K3-meisjes vanaf 2016 zijn de Belgische, roodharige Hanne Verbruggen en de zwartharige Marthe De Pillecyn en de Nederlandse, blonde Klaasje Meijer.

Contacteer ons