Zoeken naar zanger rinus boeken

   
 
 
 
zanger rinus boeken
 
Hoe uitlachartiesten 5x modaal verdienen met een uurtje optreden.
Heeft u ook zo gelachen om het valse gekrijs en de alles behalve ritmische danspasjes van Zanger Rinus, de treurige kerst van asos Tiny en Lau en de loze opmerkingen van het Haagse leeghoofd Jokertje? Ze lachen zelf nog veel harder!
Zanger Rinus boeken Lyon Partners Group Talent Management.
Zanger Rinus boeken. Boekingsinformatie voor Zanger Rinus? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 397 5174 of 020-636 1111. De zanger Rinus heet in het echt gewoon Rinus Dijkstra. Hij is 41 jaar en woont met zijn vriendin Deborah Tieman van 38 jaar in het Friese Drachten.
Zanger Rinus boeken of inhuren? JB Productions.
Zanger Rinus boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zanger Rinus. Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140.
Zanger Rinus boeken? Te huren voor feest, bedrijfsfeest, evenement.
Zanger Rinus: Met Romana op de scooter. Zanger Rinus: Hey Marlous. Eet veel bananen Zanger Rinus Ronnie Ruysdael ft. Zanger Rinus Doutzen officiële videoclip. Zanger Rinus: Verliefd op het meisje van de oliebollenkraam. Zanger Rinus boeken, dé internet-sensatie van Nederland.
Zanger Rinus boeken bij Jan Vis.
De melodieën van de nummers van Zanger Rinus zijn vaak orkestbanden van Duitse Schlager-hits of liedjes van Vader Abraham. De tekst zingt Rinus vervolgens in bij een studio in Friesland. Zijn hit Met Romana op de scooter werd zelfs vermeld op de Huffington Post, wat Rinus ook de nodige populariteit in Amerika opleverde. De vrouw in de videoclips Hey Marlous, de huiskamerclip van Ushi Dushi en Met Romana op de scooter is Debora. Dit is de vriendin van Rinus, met wie hij sinds 1998 samen is. Ze hebben geen geld om te trouwen en daarom wonen ze slechts samen. Tegenwoordig tourt Rinus rond door Nederland en is hij op verschillende kermissen te zien. Ook heeft de media hem opgepikt. Zo stond hij al bij Life4You RTL4, De week van Filemon, De Wereld Draait Door en werd er op 1Vandaag een serieus item aan hem geweid. BEL 31 073 5219151. of mail naar info@janvis.nl. Prijs op aanvraag. Jaar uitgave Titel Hit-notering Youtube. Eet Veel Bananen. Met Marlous Onder De Douche. meer info of direct boeken?
4553950750_23.
Zanger Rinus boeken of Zanger Rinus inhuren Viking Entertainment.
Offerte Nu Boeken. Het gaat hard met de populariteit van de Friese zanger Rinus. De teller op YouTube, van zijn hit Hey Marlous, stond vorige week nog op 7.500, maar inmiddels is het filmpje op internet al zo'n' 55.000 keer bekeken.

Contacteer ons