Zoeken naar management artiesten

   
 
 
 
management artiesten
 
Management door Artist Agency Nederland.
In het geval van personal management scheiden wij de volledige zakelijke kant van de artistieke kant, waardoor onze artiesten zich voor de volle honderd procent kunnen richten op hun corebusiness: het schrijven en/of uitvoeren van muziek. Personal management is dan ook een aanvulling op de aspecten die wij binnen het soft management pakket al uitvoeren.
Star Entertainment Artiesten Events.
ARTIESTEN IN DE KIJKER. ANNEKE VAN HOOFF. Star Entertainment / MATTEO SIMONI. Star Entertainment / MATHIS WEERBAL. CUT N MOVE ft ZINDY. Belgium's' Got Talent 2018. Belgium's' Got Talent 2016. WINNAARS Belgium's' Got Talent 2018. MTV's' EX ON THE BEACH: DOUBLE DUTCH.
Managementbureau voor artiesten, modellen en atleten AMA management.
Gentlemanagement A gentle approach to music artist management.
Gentlemanagement: a gentle approach to music artist management. Gentlemanagement werd in het voorjaar van 2005 opgericht en vertegenwoordigt ondertussen een bonte verzameling beloftevolle artiesten uit de Lage Landen en uit verschillende genres. Momenteel kan je bij GM terecht voor onder andere deze artiesten: dirk, Meuris, Lady Linn, Milo Meskens, Woodie Smalls, Triggerfinger, TheColorGrey, Shht, Delvs, Selah Sue, Douglas Firs, Gabriel Rios, Blow 3.0, Dez Mona, Racoon, DAAU, Millionaire, STADT, Novastar, Rhea, Ian Clement, Josephine, Compact Disk Dummies Whispering Sons.
Management van artiesten en bands GD Music Management.
Wenst u op de hoogte te blijven van ons artiesten aanbod, acties, enz vergeet u dan zeker niet in te schrijven op onze nieuwsbrief! Wij verwerken uw peroonsgegevens conform de privacyverklaring van GD Music Management. GD MUSIC MANAGEMENT. Guy Derieuw VOF.
Artiestenmanagement Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor zaken als artiestenmanagement, artiesten management, artist management, hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht. Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar artiestenmanagement. Tags: artiesten management, artist management.,
Artiesten Management Entertainment-NL.
Prijs op aanvraag. Prijs op aanvraag. Meer informatie over artiesten, management of boekingen? Gebruik ons contact formulier of neem contact op één van onze specialisten. 0297 36 77 72. Entertainment-NL is het boekingsbureau wanneer het gaat om het boeken van een artiest.
Manager Poppunt.
Hoe vindt een artiest een manager en omgekeerd? Uiteraard zijn er veel artiesten die zichzelf aanbieden bij een managementkantoor, maar managers proberen uiteraard zelf ook zoveel mogelijk te volgen wat er gaande is. Op vi.be bijvoorbeeld, maar ook via caféconcerten, Humos Rock Rally, showcasefestivals, Voor poprock zijn wedstrijden interessante plaatsen om nieuw talent te ontdekken, in de elektronisch genres gaan managers veel meer af op het materiaal dat artiesten insturen.
TTT Artists: About Artist management TTT Artists.
Aanvang: 2300: 0000.: TTT verzorgt het volledige management van een aantal artiesten en groepen. Dat betekent instaan voor het algemeen belang van de artiest: zorgen voor een financiële structuur, agenda-beheer, tour-planning, opmaak en opvolging van de contracten, contacten tussen artiest en platenfirma.,

Contacteer ons