Zoeken naar vacatures artiesten management

   
 
 
 
vacatures artiesten management
 
Muziek Manager-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
Culturele Vacatures 28 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Cappella Amsterdam Vacatures in Amsterdam. Consultant Service Management. Asset Service Management 2-5 jaar werkervaring. Termen als Assets, correctief, toestandsafhankelijk en preventief onderhoud klinken jou als muziek in de.
Artiest-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
1.500 2.500 per maand. Als PA maak jij deel uit van het management rond de artiest en ondersteun je de artiest op alle vlakken. Verder ontzorg je de artiest van alle randzaken. 7 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Serious Agency BV Vacatures in Eindhoven. Omnisport Apeldoorn Apeldoorn. Wil jij jouw werkervaring verbreden door onderdeel uit te maken van spetterende dance events van bekende DJs en artiesten, maar ook concerten van K3.
Vacature Jan Vis artiesten en evenementen.
Vele artiesten, bands en verschillende radiodeejays/shows worden door dit bureau vertegenwoordigd. Het is een Brabants familie bedrijf, dus gezelligheid alom, maar hard werken en een nuchtere instelling staan centraal. Jan Vis artiesten en evenementen is op zoek naar een stagiaire Communicatie, Marketing, Commerciële Economie of Media/Entertainment gerelateerd met een passie voor muziek, evenementen en artiesten.
115 Artiest Vacatures Adzuna.
We zijn op zoek naar een nieuwe collega die bekend is met een breed van mediakanalen en sterke merken. Je verbindt de artiesten namelijk aan merken en bedenkt hiervoor de juiste verhaallijnen in de vorm van marketingcampagnes en/of events. Naast dat je persberichten. Meer over deze vacature. Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht via via email.:
Vacatures artiesten management Trovit.
Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van artiesten management. Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email artiesten management.
SPEC zoekt jr. artist manager Vacature Via Ginny.
Begeleiden van artiesten. Zeer complex agendabeheer. Ondersteuning van het management. In onze kleine organisatie, zul je ook vaak werkzaamheden uitvoeren die hierboven niet beschreven staan. HBO werk en denkniveau. Minimaal drie jaar werkervaring in deze branche. Goede schrijfvaardigheid communicatief sterk. Basiskennis financiële administratie. Oplossings en resultaatgericht. Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit en kunnen reageren op ad hoc situaties. Nauwkeurig en secuur. Affiniteit met muziek / entertainment. Zowel goed zelfstandig als in teamverband kunnen werken. In het weekend en avonden bereikbaar en beschikbaar voor noodoplossingen wanneer de gelegenheid zich voordoet. Uitstekende beheersing van Office36. Goed kunnen plannen en organiseren. Georganiseerd kunnen werken. Service en oplossingsgericht. Houdt van aanpakken. Ervaring in contractafhandeling. Wat bieden wij. Werken binnen een enthousiast team van jonge professionals binnen een snelgroeiend bedrijf. Een creatieve werkplek met eigen verantwoordelijkheid. Een informele werkomgeving met een enthousiast en ambitieus team. Collegas met ervaring in het vak. Ruimte voor ontwikkeling en groei. Informele en open werksfeer. Fulltime 40 uur. Deze vacature is verlopen. Je kunt niet meer reageren op deze vacature. Bekijk onze beschikbare vacatures en stages.
Artist Manager Music Allstars Management Alle Mediavacatures.
Selecteer een pagina. Artist Manager Music Allstars Management. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren artist manager. Het dagelijks begeleiden van dance djs/artiesten in hun carrière op diverse vlakken waaronder persoonlijk, creatief en zakelijk.
Assistent booker management assistent combifunctie Vacature Via Ginny.
artist management Almere. is een artiesten management bedrijf waar onder andere Ali B, Brace, Brownie Dutch, Monica Geuze, StukTV en Jack hirak onder contract staan. Onder de holding vallen ook nog een eigen label, een boekingskantoor, een talentpool en een content creatiebedrijf.
Artist Management-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
MusicAllStars Management is een zelfstandig bedrijf onder de vlag van Spinnin Records en verantwoordelijk voor het management van een twintigtal bekende dance. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Spinnin Records Vacatures in Nederland. Starter Management Assistent Artiesten Agency.
Stage Artiest Management.
Stagiaire Artiesten Management Promotie M/V. Stageperiode in overleg, bij voorkeur 4 maanden of langer, minimaal 10 weken. Wil je werken in een ondernemend team, in de entertainmentbranche? Kom ervaring opdoen bij een snelgroeiend internet bedrijf dat nu in Europa aan het uitrollen is.

Contacteer ons