Meer resultaten voor artiesten management opleiding

   
 
 
 
artiesten management opleiding
 
Cursus Artist manager De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Je leert meer over de muziek en entertainmentindustrie, en over hoe je jouw eigen netwerk kunt opzetten en gebruiken om jouw artiesten verder te helpen. Met de erkende thuisstudie Artist Manager haal je alle benodigde kennis en vaardigheden in huis.: Zelfstandig aan de slag. Artist Management is een zelfstandig beroep.
Artiestenmanagement, een onderschat vak?
Nathan Moszkowicz, zoon van Bram Moszkowicz, is 22 jaar en is 2 jaar geleden begonnen om het artiestenmanagement vak te leren. Hij heeft inmiddels een eigen bedrijf, Naman, en hij richt zich niet zo zeer alleen op muziek artiesten, maar ook op tv personalities. Het gaat voornamelijk om de nieuwe generatie van jonge talenten. Nathan heeft verder geen opleiding gevolgd, hij is er per ongeluk ingerold. Zelf had ik, op jonge leeftijd, er bewust voor gekozen om het artiestenmanagement vak uit te oefenen. En je leert inderdaad het meeste door het in de praktijk uit te proberen. Echter heb je ook vak kennis nodig, die je niet uit de praktijk leert, zoals het afhandelen van contracten, sponsordeals, het voeren van een administratie. Dit was mijn reden om de opleiding Artist Management te volgen.
30 Eventmanagement Opleidingen Cursussen in Amsterdam Springest.
Max: 25 1 dag Post-HBO Opleiderscore: star 95, Master in Event Management heeft een gemiddelde beoordeling van 95, uit 2 ervaringen. MHBO Leergang Eventmanagement. Maandag 3 september 2018 in Amsterdam en 204 andere data. Het succesvol laten verlopen van evenementen vraagt om organisatietalent. U dient goed te kunnen communiceren met artiesten, beveiligers, c. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. 1 jaar MBO Opleiderscore: star 7 VSK-Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 7 uit 1 ervaring. 1 van 2. Het ontwikkelen van een evenement is niet eenvoudig, je moet rekening houden met honderden factoren. Door middel van het volgen van een opleiding eventmanagement leer je alles over projectmanagementmethoden waardoor je in staat bent om met alle facetten rekening te houden.
Cursus Artiesten management Thuisstudie vergelijk reviews.
Over de cursus Artiesten management. Een cursus artiesten management als thuisstudie? Een opleiding tot artiesten management kunt u prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeert u waar en wanneer het u uitkomt en kunt u het geleerde meteen in de praktijk brengen.
Welke opleiding voor artiestenmanager, en waar kan ik informatie vinden? Carriretijger Forum.
Join Date: Jan 2007. Re: Welke opleiding voor artiestenmanager, en waar kan ik informatie vinden? Media en entertainment management. De school weet ik nog niet zeker. maar van wat ik tot dusver heb gezien heb ik al een favoriet. View Public Profile.
Opleidingen Herman Brood Academie.
Opleiding: Music Industry Professional. Music industry professional MIP. Wil jij met jouw talenten op het gebied van techniek en je fascinatie voor popmuziek in de toekomst geld verdienen als licht of live technicus bij concerten van artiesten en acts en feesten?
Opleiding Music industry professional MIP N4 MBO Utrecht.
Als je je specialiseert in de ondersteuning van artiesten en hun producten, ben je vooral actief bij platenmaatschappijen of artiestmanagement als medewerker van artiestenmanagers, productmanager, assistent AR, medewerker promotie marketing of sales distributie. Ook kun je artiesten en acts ondersteunen in de rol van artiestenmanager of artiesten die actief zijn als selfmanaged artist en zoveel mogelijk in eigen beheer producten op de markt positioneren. Doorleren kan ook, bijvoorbeeld op de hbo-opleiding International event management of Muziekmanagement. Hbo International event management. Hbo Muziekmanagement diverse opleidingen. Om te kunnen starten met deze opleiding moet je in het bezit zijn van een.:
Cursus Music management LOI.
Doelgroep en beroep. De cursus Music management is bestemd voor iedereen die meer wil weten van de zakelijke kant van de muziekbranche. De opleiding is vooral een aanrader voor muzikanten en artiesten en personen die zich gaan bezighouden met het management van bands of zangers/zangeressen.
Artistmanagement.
Welkom bij het Instituut voor Muziekmanagement Educatie Research. Het Instituut voor Muziekmanagement Educatie Research IMMER verzorgt masterclasses en korte cursussen voor artiesten, managers, boekers, publishers. Op deze site tref je meer informatie over het actuele aanbod. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe programma's, geef je dan op voor de nieuwsbrief! Hier tref je meer informatie aan over de eendaagse Master Class DJ Eletronic Music Producer. Deze wordt gegeven op zaterdag 16 april 2016. Regelmatig organiseren wij de Sena Masterclass Muzikaal Ondernemerschap. Dit is een professioneel opleidingstraject van 8 zaterdagen met 24 lesmodules. Naast de lesmodules bestaat het uit een intensief coachingstraject en het schrijven van een carrièreplan. Hier vind je meer informatie. Bekijk hieronder een korte introductie van de masterclass.: De masterclass series is ontwikkeld door het IMMER Instituut voor Muziek Management Educatie Research. De masterclass series wordt verzorgd door diverse toonaangevende gastsprekers die werkzaam zijn in de muziekwereld. Coördinator van de serie is Alexander Beets. Deze korte opleiding is voor iedereen die als artiest, docent, manager, producent of boeker een succesvolle carrière in de muziek ambieert of deze reeds heeft en verder wil uitbouwen.

Contacteer ons