Op zoek naar artiesten management nederland?

   
 
 
 
artiesten management nederland
 
FMA ARTIESTEN BOOKINGS MANAGEMENT FMA ARTIESTEN MANAGEMENT / SUPPORT FMA is onderdeel van Flash Music.
Een van onze jongste artiesten is Mike, afkomstig uit The Voice Kids, en druk met zijn studio repetities. Ons bedrijf is vooral uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor beginnende en professionele artiesten, waarbij men van elkaar kan leren, en de samenwerking onderling op een zorgvuldige manier wordt vormgegeven, waardoor we groot en sterk zijn door onze intensieve sociale omgang met mensen.Momenteel zijn we zowel werkzaam in Nederland, België, Duitsland, en sinds enkele maanden met een nieuw begeleiding project format via SKYPE naar Frankrijk, USA en Canada.Buiten de eigen opleiding van benaderde artiesten, begeleiden wij ook full time artiesten die geen opleiding meer nodig hebben, deze artiesten komen bij ons in een full management, en daar regelen wij de optredens / merchandising en boekhouding voor.
Management door Artist Agency Nederland.
Wij bieden de totaaloplossing voor ieder evenement. Bands en Artiesten voor dorpsfeesten, feesttenten en kermissen. DJs boeken voor festivals, tentfeesten en clubs. Coverbands boeken voor jouw feesttent of dorpsfeest. Persoonlijk advies bij ieder boekingsproces. Management door Artist Agency Nederland. Doen waar je goed in bent.
SPEC. artist management.
SPEC EN MOJO BUNDELEN KRACHTEN IN NIEUW NL URBAN BOEKINGSBUREAU: WOLF BOOKINGS. SPEC Muziek No Comments. Delft, maandag 22 januari 2018 SPEC EN MOJO BUNDELEN KRACHTEN IN NIEUW NL URBAN BOEKINGSBUREAU: WOLF BOOKINGS Tijdens Eurosonic Noorderslag hebben SPEC en MOJO een unieke samenwerking bekend gemaakt.
Hoe kom jij als artiest in contact met een AR manager?
by Marcella Smeele on 15 July 2015 27 May 2016. Een AR manager artists repertoire zoekt nieuw talent en onderhoudt de contacten met de artiesten die onder contract staan bij het muziek label. Ook begeleidt hij de keuze van het repertoire en de opnamen.
Artiestenmanager Artiestenbureau.nl.
Bij Artiestenbureau.nl bent u aan het juiste adres. Artiestenbureau.nl, de naam zegt het eigenlijk al, verzorgt het management voor zeer veel Nederlandse artiesten. Hierbij kunt u denken aan zangers, goochelaars en presentatoren. Maar ook koks, dagvoorzitters en zingende serveersters zijn via ons te boeken.
Jan Vis Artiesten Evenementen.
2 Brothers on the 4th Floor. Toon meer artiesten. Uitgelicht: Crazy Pianos On Tour. De Crazy pianisten spelen niet alleen in Crazy Pianos in Scheveningen, ze zijn ook te boeken voor feesten op externe locaties en te bezoeken in het theater!
Sony Music Netherlands.
Sony Music Entertainment is een van de grootste platenmaatschappijen ter wereld en maakt onderdeel uit van het Sony Corporate netwerk. Het kantoor van Sony Music Nederland is gevestigd in de ADAM Toren, in het hart van Amsterdam. Vele internationale en nationale artiesten zijn getekend bij Sony Music.
Artist Management-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
MusicAllStars Management is een zelfstandig bedrijf onder de vlag van Spinnin Records en verantwoordelijk voor het management van een twintigtal bekende dance. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Spinnin Records Vacatures in Nederland. Starter Management Assistent Artiesten Agency.
Artiesten Management Entertainment-NL.
Prijs op aanvraag. Prijs op aanvraag. Meer informatie over artiesten, management of boekingen? Gebruik ons contact formulier of neem contact op één van onze specialisten. 0297 36 77 72. Entertainment-NL is het boekingsbureau wanneer het gaat om het boeken van een artiest.
Solid Entertainment artiestenmanagement boekingen events.
Solid Entertainment is een managementbureau voor artiesten, personalities, boekingen, publishing, events en merkactivatie. Zij heeft de kennis, de ervaring en de slagkracht om artistieke carrières zorgvuldig te ondersteunen en op. 10 september 2017. QUEEN A Night at the Theatre met Roel van Velzen Leo Blokhuis. 25 augustus 2017. Binnenlandsche Zaken gaat met Frank Lammers vanaf maart 2018 de theaters in! 4 maart 2017. Bevrijdingsdag 5 mei concert met VanVelzen. 24 februari 2017. VanVelzen als Judas in The Passion 2017. 2011 VH Haarlem. Telefoon: 31-23 53 12 598. Blijf op de hoogte. Ook dit jaar is VanVelzen weer aanwezig in de grootste kroeg van Nederland!

Contacteer ons